
Profil og indstillinger
Deaktiver din konto
- Help Center
- Konto / generelle indstillinger
- Profil og indstillinger
- Deaktiver din konto
Deaktiver din konto
Du kan deaktivere din konto i indstillinger. Før du deaktiverer, skal du sørge for, at du ikke har nogen afventende ordrer (til at sende eller modtage) og ingen midler til at hæve i finansielle data. Kontakt support, hvis du har brug for hjælp.