
Profil og indstillinger
Varen fremstår som "solgt"
- Help Center
- Konto / generelle indstillinger
- Profil og indstillinger
- Varen fremstår som "solgt"
Varen fremstår som "solgt"
En vare mærket "solgt" kan ikke længere bestilles. Hvis en annonce vises solgt ved en fejl, eller du ønsker at sælge et lignende produkt igen, kan du oprette en ny annonce eller genindsende en fra Annoncearkivet.