
Annoncestyring
Skjul, rediger eller slet annoncer
- Help Center
- Salg
- Annoncestyring
- Skjul, rediger eller slet annoncer
Skjul, rediger eller slet annoncer
- Rediger — skift til enhver tid titlen, beskrivelsen, prisen eller billederne.
- Deaktiver (skjul) — annoncen er ikke længere offentligt synlig, men den forbliver på din konto, og du kan genaktivere den.
- Slet — du fjerner permanent alle disse muligheder i
>
- .